Miercuri 24 Aprilie

U Cluj - Unirea Urziceni 4-2! Niculescu si Cristea au inscris si "studentii" aduna trei puncte! VEZI GOLURILE

 

Universitatea Cluj a reusit sa se impuna in fata Unirii Urziceni dupa un meci foarte disputat, in care s-au inscris 6 goluri. Claudiu Niculescu a fost folosit inca din primul minut si echipa a avut mai mult curaj.

 

 VEZI LIVE TEXT U CLUJ - UNIREA URZICENI!

 

Meciul a inceput cu cateva ocazii ale clujenilor, dar Unirea Urziceni a fost cea care a inscris, in minutul 15 prin Adrian Mihalcea, care a lobat o minge peste portarul clujenilor.

 

Partida a curs echilibrat pana in minutul 34, cand Claudiu Niculescu si-a demonstrat clasa de atacant si a inscris golul egalizator, la finalul unei faze complicate. El a reluat in prima faza gresit, dar a revenit la balon si a inscris.

 

Repriza secunda a adus un nou gol al Unirii Urziceni, prin acelasi Mihalcea, care a profitat de o greseala in apararea "studentilor" si a inscris.

 

Clujenii s-au repliat si golul egalizator a fost marcat de Machado, care a reluat in plasa cu capul o centrare primita de la Buhus.

 

"Studentii" au dominat meciul mai ales dupa ce Mera a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat. In minutul 77, Adrian Cristea a inscris dupa o faza balbaita in careul Unirii Urziceni, ducand scorul la 3-2.

 

Rezultatul final a fost stabilit de jucatorul de numai 20 de ani, Andrei Voican, care a inscris cu un sut puternic din afara careului, direct la vinclul portii.


VEZI GOLURILE U CLUJ - UNIREA URZICENI 4-2


Gol Mihalcea U Cluj - Unirea Urziceni 0-1 - VIDEO

Gol Claudiu Niculescu! U Cluj -Unirea Urziceni 1-1 - VIDEO

Gol Adrian Mihalcea! U Cluj - Unirea Urziceni 1-2 - VIDEO

Gol Machado! U Cluj - Unirea Urziceni 2-2 - VIDEO

Gol Printul Cristea! U Cluj - Unirea Urziceni 3-2 - VIDEO

Gol Andrei Voican! U Cluj - Unirea Urziceni - 4-2 - VIDEO

 

Comentarii Facebook