U Cluj susține că nu are probleme financiare, dar nici nu prezintă dovezi solide


Universitatea Cluj susține că nu are dificultăți financiare, așa cum a scris ProSport, dar nici nu prezintă bugetul pentru a lămuri lucrurile. 

În urma informațiilor false apărute în presă, cu privire la situația financiară a clubului nostru, FC Universitatea Cluj precizează că bugetul actual a fost conturat astfel încât echipa să aibă parte de stabilitate pe toate planurile. În acest moment, în cadrul clubului nostru nu există restanțe salariale, toți angajații fiind plătiți la termen, iar jucătorii noștri au parte de cele mai bune condiții care pot asigura atingerea obiectivelor stabilite la începutul acestui sezon. 

De asemenea, menționăm că toți partenerii Universității Cluj sunt în continuare alături de "U", în misiunea de a readuce acest nume istoric pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Împreună suntem "U"!”, anunță cei de la U Cluj.

Presa sportivă a precizat că ar fi unele probleme, dar tot fără dovezi. 

Divizionara secundă are probleme serioase cu banii! Managementul U-ist caută de zori investitori care să mențină echipa pe linia de plutire în speranța promovării mult așteptate. Dacă până în iarnă nu se va găsit un om de afaceri dispus să verse sume serioase de bani, se ia în considerare chiar și intrarea în insolvență.

U Cluj ocupă locul patru în liga a doua și pare să fie mai stabilă din punct de vedere fotbalistic decât în sezoanele trecute. Paradoxal, față de sezoanele trecute când jocul lăsa de dorit, conturile clubului erau pline. Acum lucrurile stau invers. Sursele ProSport din anturajul managementului clujean susțin că echipa are mari probleme cu banii!”, precizează ProSport.ro.

Foto: facebook.com/FCUCluj

Comentarii Facebook