U Cluj - PAOK - 0-5! Execuție fără drept de apel în fața fanilor. Grecii s-au luat prea în serios


Paok Salonic, campioana Greciei, a făcut instrucție cu elevii lui Cristi Dulca, la meciul de gală de la Sports Festival. Până la pauză a fost 3-0, iar în a doua repriză grecii au mai înscris de 2 ori. Pe frig, circa 4000 de spectatori au fost alături de echipa U Cluj, care în acest an aniversează Centenarul.

U Cluj a avut două ocazii, una prin Dorin Goga, dar în mare parte nu a contat pe teren. Echipa este în reconstrucție, însă, iar portughezii aduși de Cristi Dulca promit mult, în special Firminio,

Repriza secundă a fost marcată de retragerea din activitate a jucătorilor Octavian Abrudan și Gabriel Giurgiu, care au jucat circa 10 minute și au ieșit în aplauzele galeriei, ca doi mari campioni (foto).

La pauză a fost un joc de lasere, pe gazon fiind scrisă istoria clubului Universitatea Cluj. Lipsa publicului și faptul că echipa U Cluj nu este sudată au contribuit la lipsa unui spectacol fotbalistic pe teren.

Galeria U Cluj a fost senzațională și de această dată, venind circa 1500 de fani în peluză. După pauză, însă, lipsa jocului i-a făcut pe mulți să plece, iar spre final abia se mai auzeau scandările.

Comentarii Facebook