U Cluj - FC Botoșani se joacă de la ora 14:30, pe Cluj Arena! „Studenții” continuă lupta pentru play-off


Etapa a 29-a din SuperLiga României, penultima din sezonul regulat, continuă cu ”U” Cluj - FC Botoșani. „Studenții” vor avea parte astăzi de ultima apariție pe Cluj Arena în sezonul regular.

Universitatea Cluj este pe locul 8 în SuperLigă, cu 38 de puncte. Este la 2 distanță de ultimul loc de play-off, ocupat în acest moment de FC Hermannstadt, care are un meci în plus. De partea cealaltă, FC Botoșani are 20 de puncte și vine după două eșecuri consecutive, 2-3 cu FCSB și 1-2 cu Sepsi. În tur, meciul dintre cele două echipe s-a încheiat cu succesul clar al clujenilor, 0-3.

„E greu să îi refac din punct de vedere fizic. Avem o zi în plus față de ei, dar totul va fi despre motivație. Să înțeleagă importanța, sa fie capabili să facă sacrificii. Trebuie să înțeleagă ce putem câștiga, dar și ce putem pierde. E un obiectiv măreț, avem jucători pentru acest obiectiv.

Ne gândim și ce ar însemna pentru acei oameni minunați care vin la fiecare joc și ne susțin, cred în noi. Așteptările sunt mari, i-am obișnuit să spere la ceva mai bun. Cred că putem câștiga fără mari probleme, dacă știm să ne sacrificăm toți pentru echipă. Ca formă sportivă cred ca suntem în creștere.

Am crescut de la meci la meci, cu Sepsi am fost dominați, dar am avut ocazii clare. La meciul cu Farul am arătat bine, am simțit echipa foarte conștientă de importanța jocului. Sper să am la mine cuvintele potrivite ca să le ating inima. Botoșani e o echipă foarte incomodă, care aleargă foarte mult, nu cedează. Au un antrenor foarte meticulos.

Ei vor risca totul, un punct nu ajută pe nimeni. Sunt șase puncte în jos, dacă le iei, ești în play-off. Sunt 5-6 echipe acolo, iar dacă nu ești în play-off, ești la retrogradare. Va fi o bătălie, pe care trebuie să o tratăm foarte serios”, a declarat Ovidiu Sabău. 

Comentarii Facebook