“U” Cluj face transferuri pe bandă rulantă. Noul atacant de 19 ani a marcat 24 de goluri în sezonul trecut


Mario Sfaiț este noul jucător a celor de la Universitatea Cluj. ,,Studenții” au ajuns la o înțelegere cu echipa Viitorul Mihai Georgescu, pentru tânărul de 19 ani. Acesta joacă pe poziția de extremă dreapta și a marcat 24 de goluri în sezonul trecut, în campionatul ligii a 4-a.

,,FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Mario Sfaiț (19 ani). Tânărul jucător care poate evolua ca extremă dreapta a fost golgheterul formației Viitorul Mihai Georgescu în sezonul 2023/2024 și al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a cu 24 de reușite.

Mario Șfaiț a ajuns la formația din al patrulea eșalon în urmă cu patru ani, fiind cel mai bun jucător în ultima stagiune. Pe lângă cele 24 de goluri marcate, acesta a oferit 16 pase decisive. Pe plan colectiv, a ajuns alături de echipa sa până în finala Cupei României (faza județeană) și s-a clasat pe locul al treilea în campionat. Noul nostru jucător a fost remarcat de staff-ul tehnic la acțiunea care a avut loc pe 7 și 8 iunie, reprezentând o nouă opțiune pentru regula jucătorului U21,” au transmis reprezentanții FC  Universitatea Cluj.

Citește și:

Comentarii Facebook