U Cluj atacă play-off-ul, Sabău vrea fotbal spectacol: „Îmi doresc ca echipa asta să încânte”/Vrea să mai aducă patru jucători


După ce a ratat play-off-ul în ultima etapă, Universitatea Cluj își face echipă de primele șase în Superliga României. Sabău e încântat de achizițiile de până acum, dar mai vrea jucători la U Cluj.

„Au fost și foarte multe plecări. Totul ține de cum se adaptează. Și despre cei care au plecat nu poți spune că nu au avut valoare, dar unii se adaptează, iar alții nu. Mai avem nevoie de 3-4 transferuri și cred că se vor face”, a spus Sabău, care a analizat pentru ProSport campania de achiziții a șepcilor roșii.

Antrenorul spune că l-a interesat personalitatea jucătorilor când a decis transferurile: 

„Sunt jucători cu caracter, capabili să dea totul și mizez pe orgoliul lor, să arate că au valoare chiar dacă nu au juca. Numeric, valoros este un lot mai complet.

Mi se pare că sunt jucători care știu să lupte, să se bată, din informațiile pe care le-am cerut despre ei. Nu sunt fricoși, nu sunt jucători la care să le fie teamă.

Le spuneam și lor că vor mai veni jucători și avem jucători care au calitate și am încrederea că vom deveni și o echipă. Trebuie să găsesc sistemul potrivit pentru ei, să-și facă relații de joc. Cel mai greu de făcut este grupul”.

Comentarii Facebook