U Cluj a primit liber la transferuri. Florian Walter are decizia TAS


Patronul U Cluj, Florian Walter, a anuntat ca a primit decizia TAS, care atesta faptul ca gruparea ardeleana are liber la transferuri.

Walter a declarat ca a atacat hotararea FIFA care ii interzicea transferurile, din cauza unei datorii financiare catre fotbalistul brazilian Robson Bandeira, care a jucat la Cluj in sezonul 2008-2009.

"Noi am primit interdictie din partea FIFA din cauza unui litigiu cu Robson, vechi de cativa ani. Problema a fost ca noi castigasem la toate instantele sportive din Romania, dar FIFA i-a dat lui dreptate. Am facut plata de 44.000 de euro catre jucator, asa cum a solicitat, iar apoi am atacat hotararea la TAS. Aseara (n.r. - marti) am primit hotararea oficiala care ne da liber la transferuri. Suntem foarte incantati pentru ca stim ca putine cluburi din Romania castiga acolo", a spus Florian Walter.

Brazilianul a jucat in tirul editiei 2008-2009 la U Cluj, dar nu s-a mai prezentat la antrenamente in retur. Sefii "sepcilor rosii" au solicitat Federatiei Romane de Fotbal desfacerea contractului.

FIFA a anuntat ca U Cluj nu mai are voie sa faca transferuri pe durata a doua mercato.

 

Vezi si...

U Cluj nu mai poate face transferuri, nici acum nici la iarna! VEZI de ce

Comentarii Facebook