U Cluj 2 - Alania Vladikavkaz, scor 1-2


Echipa a doua a Universitatii Cluj a pierdut sambata amicalul jucat cu formatia Alania Vladikavkaz, scor 1-2.

U Cluj 2 a inceput meciul in formula: Bosneag – Takacs, Szilagyi, Cucui, Neag – Ursu, Moldovan, Poiana, Danciu – Diouf, Draghici.

Primele minute ale partidei au fost foarte echilibrate, ambele echipe bazandu-se pe contraatacuri rapide, insa fara rezultat pe tabela. Minutul 18 aduce ratarea lui Draghici, putin pe langa poarta, dupa o centrare a lui Moldovan. Doua minute mai tarziu, rusii au deschis scorul, prinzandu-i pe picior gresit pe fundasii clujeni. Cu un joc de pase mult mai bun, Alania se instaleaza in jumatatea U Cluj, iar in minutul 30 bifeaza a doua reusita, din penalty, dupa un hent al lui Danciu. A urmat o dominare a rusilor, care s-au gasit foarte bine pe teren, insa finalul reprizei i-a apartinut Universitatii Cluj, care, prin Takacs, a trecut pe langa gol. Fundasul de banda dreapta a luat o actiune pe cont propriu si a trimis balonul in transversala. A fost 2-0 pentru Alania Vladikavkaz dupa 45 de minute.

In repriza secunda, jocul clujenilor s-a schimbat mult in bine, semn ca cuvintele spuse de Gheorghe Barbu la vestiar nu au intrat pe o ureche si au iesit pe cealalta. Coordonati bine de "Sisi" si Bosneag in teren, fotbalistii lui "U" II au bifat o serie de ratari, dar si faze rapide care le-au dat batai de cap masivilor fundasi adversi. Mai mult, un rus a facut hent in careu, insa de aceasta data arbitrul s-a facut ca nu vede. Cu un joc foarte bun al clujenilor in linia mediana, nu putine au fost momentele in care rusii au apelat la faulturi dure pentru a stopa actiunile "sepcilor rosii".

Dupa minutul 60, tehnicianul Gheorghe Barbu a inceput sa ruleze tot lotul, pe teren intrand Luca, Blaga, Cordos, C. Muresan, Calcan si Stan. Minutul 82 a adus golul de 2-1, reusit de Luca, dupa o centrare perfecta primita de la Takacs. Pana la final, clujenii au mai bifat cateva faze bune, dar n-au reusit sa obtina egalarea. Astfel, "U" Cluj II – Alania Vladikavkaz s-a terminat cu scorul de 1-2.

Comentarii Facebook