Transfer puternic pe axa Cluj-București. CFR și FCSB ar putea face schimb de vârfuri


CFR Cluj și FCSB ar putea face schimb de atacanți în cel mai scurt timp.

Potrivit surselor Prosport, CFR Cluj ar fi dispusă să-l dea la schimb pe Omrani cu Sergiu Buș, mai ales că atacantul francez nu trece prin cea mai bună formă. Un alt argument pentru care feroviarii sunt dispuși să realizeze acest schimb este legat de faptul că Omrani se află în ultimele 6 luni de contract. Francezul cu origini algeriene prezintă mari lacune în joc, nereușind să ofere nicio pasă decisivă sau să marcheze vreun gol în cele 8 meciuri din acest sezon în care a jucat. Sezonul trecut, vârful crescut de Olympique Marseille a trecut prin cea mai bună formă a carierei reușind să fie decisiv în confruntări importante precum jocurile cu Celtic sau Lazio. Trupa din Gruia a primit atunci o ofertă importantă de 3.3 milioane de euro, pe care au refuzat-o.

De cealaltă parte patronul FCSB-ului este la rândul său nemulțumit de prestațiile lui Sergiu Buș din actualul sezon, atacantul venit de la Gaz Metan Mediaș fiind schimbat de Toni Petrea aproape mereu la pauză. În cele 11 meciuri, pe care Buș le-a bifat pentru FCSB acesta a reușit să înscrie de două ori, primul gol l-a marcat împotriva celor de la Hermanstadt, iar cel de-al doilea a venit dintr-un penalty contra fostei sale echipe Gaz Metan Mediaș.

Sezonul trecut Edi Iordănescu a colaborat cu Sergiu Buș la Gaz Metan Mediaș, iar sub bagheta lui Edi, actualul vârf al celor de la FCSB a arătat o formă unică. De asemenea, este cunoscut faptul că Gigi Becali l-a dorit pe Omrani  și în trecut. Totuși, ar exista un impediment în realizarea schimbului, acesta fiind salariul uriaș a lui Omrani de 21.000 de euro pe lună.

Comentarii Facebook