Transfer de senzație la CFR Cluj! Jo a ajuns la Cluj


Brazilianul Jo (35 de ani) este aproape de a semna cu CFR Cluj, după o aventură nereușită în Arabia Saudită. 

În cursul nopții de vineri, 10 martie, Jo a ajuns în România, anunță cei de la Sport.ro. În următoarele zile, atacantul în vârstă de 35 de ani ar urma să facă vizita medicală și să semneze un contract valabil până în vară cu ardelenii. 

Jo are un CV impresionant, iar pe lângă cele 20 de selecții pentru naționala Braziliei, acesta a evoluat la formații precum Manchester City, CSKA Moscova, Manchester City sau Everton. 

Fostul atacant de la Manchester City a rezistat doar 5 zile în Arabia Saudită, la Al-Jabalain. Saudiții i-au reziliat contractul fotbalistului pentru a semna cu columbianul Anderson Plata (32 de ani).

Dan Petrescu îl cunoaște bine pe brazilian, pe care l-a antrenat în sezonul 2015-2016 în China, la Jiangsu Suning.

Avem în vizor trei variante, nu a fost exclusă niciuna dintre ele. Cel mai aproape de a finaliza un transfer este jucătorul Jo. Doar că există anumite etape care trebuie depășite, vizite medicale, teste fizice și anumite amănunte contractuale.

Nu ne entuziasmăm decât când vedem că un jucător evoluează și o face bine. Important este să ai randament, indiferent de nume.

Toate pistele pe care le încercăm, noi le finalizăm doar după ce avem girul lui Dan Petrescu. E nevoie de acordul finanțatorului, Neluțu Varga, dar înainte informația trece pe la Dan Petrescu.

Au fost jucători la CFR care nu au evoluat pe măsura contractului. În acest moment, situația contractuală e mult diferită față de cazul Julio Baptista. Avem un fair-play financiar cu limite pe care nu le depășim.

Dacă vom ajunge la un acord (n.r. – cu Jo), jucătorul are tot interesul să evolueze cât mai bine, întrucât contractul se face cu posibilitatea prelungirii”, a spus Cristi Balaj, pentru ProSport.

Comentarii Facebook