Țiriac și Emil Boc s-au întâlnit la Cluj - FOTO

 

Ion Țiriac, invitat la Cluj de Ioan Rus, s-a întâlnit cu Emil Boc în tribunele BTarena, la meciul de baschet dintre U-Banca Transilvania și Panathinaikos Atena.

 

Pe lânga Ion Țiriac, Emil Boc, Ioan Rus, familia Ciorcilă și alte personalități din Cluj-Napoca, la meciul de gală de la Sports Festival au participat 6879 de spectatori. ”Suntem încântați că, indiferent de scor, publicul a știut să se bucure de spectacolul sportiv oferit de cele două echipe.

 

U-Banca Transilvania și-a prezentat lotul în fața puternicei Panathinaikos Atena duminică seara, la BTarena. Scor: U-Banca Transilvania - Panathinaikos Atena 72-79 (17-19, 15-22, 17-22, 23-16). Pentru noi a fost o onoare să fim gazdele celor două echipe!”, precizează organizatorii SportS Festival.

 

 

Ion Țiriac a vorbit zilele trecute despre faptul că va veni la Cluj-Napoca și va discuta cu Emil Boc despre aducerea în capitala Transilvaniei a unui turneu WTA, de nivelul celui care acum se dispută la București.

 

Mă duc la Cluj să vorbesc cu primarul de acolo. Sunt două, trei, patru turnee feminine de vânzare. Cred că un turneu feminin mai mare de 250 puncte WTA îşi are locul în România", a declarat Ion Ţiriac.

 

Discuțiile din loja VIP de la BTarena, dintre Boc și Țiriac, au fost extrem de amicale, semn că cei doi au discutat și despre acest proiect de amploare. 

 

Comentarii Facebook