The Eurofan a premiat suporterii CFR Cluj - VIDEO


Suporterii CFR Cluj au fost premiaţi pentru cel mai tare cântec de victorie de către celebrul Eurofan.

În ce mai recent clip al său, Tom Deacon, cunoscut şi ca "The Eurofan", a premiat suporterii echipei clujene CFR, pentru cel mai tare cântec de victorie dar şi pentru cel mai răutăcios comentariu.

"Când am văzut Clujul jucând eram în mijlocul străzii, cântând spre fanii lui Manchester United. Dintr-o dată am oprit toţi fanii CFR-ului şi am început eu scandarea proprie!", spune Deacon, în video-ul său.

În privinţa premiului pentru cel mai răutăcios comentariu, Deacon l-a acordat în urma  unui comentariu postat de un utilizator din Cluj, care spunea: "De ce de fiecare dată când cineva vine la noi în vizită trebuie să trimitem cel mai idiot şi incoerent ghid?". Comentariul postat făcea referire la momentul în care Deacon a primit un ghid turistic al Clujului de la o doamnă. Momentul a fost catalogat de britanic ca fiind unul drăguţ.

Tom Deacon a fost suporterul a 6 echipe gazde din meciurile grupelor Champions League 2012-2013,  FC Spartak Moskva, Galatasaray AŞ şi CFR 1907 Cluj, Paris Saint-Germain FC şi Málaga CF, iar această aventură a fost subiectul emisiuni "Eurofan" ce poate fi urmărită pe canalul său de youtube.


Comentarii Facebook