Tatăl lui Tamaș vorbește despre problemele cu alcoolul ale jucătorului CFR Cluj: I-am angajat bodyguard!

 

Iosif Tamaş, tatăl fundașului transferat de CFR Cluj, a vorbit despre problemele cu alcoolul pe care le are fiul său.

 

Gabriel Tamaş, 30 de ani, a spart ușa unui bloc din București, în luna mai, după ce a participat la deschiderea unui club de poker, iar apoi se întorcea spre cantonamentul naţionalei. El a fost dus la poliție și a primit interdicție de a părăsi tara timp de 30 de zile. 

 

În seara zilei de sâmbătă, 5 octombrie, s-a bătut cu Daniel Pancu, după ce au băut pe rupte. 

 

Tatăl lui Tamaș, Iosif Tamaș, a rezolvat în 2002 ca o parte din salariul de la Dinamo să intre într-un cont separat pentru ca fiul său să nu ”bea” toți banii. Fost șef al Poliției din Poiana Brașov, Iosif Tamaș ar fi apelat la colegii lui ca să-i ridice permisul fiului său, care conducea beat prin staţiunea montană Audi-ul R8, scrie prosport.ro.

 

Sâmbătă, Gabi a fost la un spriţ, iar la 4:00 dimineaţa a intrat în hotel. Era însoţit de un bodyguard. I-am angajat bodyguard tocmai pentru a nu mai face prostii”, a spus Iosif Tamaş. Despre incidentul din luna mai, când fotbalistul a spart ușa unui bloc, Iosif Tamaș a spus că: ”Piţurcă i-a dat liber şi ştia unde va merge Gabi. După ce a ieşit din acel club, i s-a făcut rău. A intrat într-un taxi şi a vrut să meargă la Mogoşoaia. Cum taximetristul l-a refuzat, el a căutat să se refugieze într-o scară de bloc. Femeia de serviciu de acolo a refuzat să-i deschidă şi atunci a spart uşa pentru că vroia neapărat să intre. L-am criticat şi atunci, aşa cum o fac mereu. E adevărat că are probleme cu alcoolul şi nu am cum să-i scot asta din cap. Bea o dată pe lună. Nu am ce să-i fac. E matur şi răspunde pentru faptele sale”.

 

Paul Enache, antrenorul care l-a format pe Tamaș, susține că jucătorul este victima anturajului. ”Cât a fost la mine, Gabi nu a avut niciodată astfel de ieşiri. Le permiteam tuturor să bea un pahar de vin, dar nu mai mult. I-am ţinut din scurt pentru că majoritatea celor care activau la Tractorul erau fotbalişti foarte buni şi era păcat să se piardă încă de la început. Cred că problemele pe care le are se datorează anturajului. Atunci când e într-un grup de fotbalişti români sau străini, Gabi Tamaş vrea să se dea important şi bea mai mult decât este necesar”, a spus tehnicianul.

 

Vezi AICI ce a spus jucătorul despre scandalurile în care a fost implicat.

Comentarii Facebook