Tamaș RUPE tăcerea despre BEȚIILE de la CFR Cluj

 

Gabi Tamaș a vorbit despre scurta perioadă pe care a petrecut-o la CFR Cluj, spunând că a fost o greșeală.

 

Mai erau şi alte oferte, dar am preferat să vin în România. A fost o greşeală. Ar trebui să-i întrebaţi pe ei (unde e greșeala), am văzut că numai ei au dat declaraţii.

 

Am apărut în filme, dar dacă eram eu în acea filmare şi mă vedeam atât de bine, meritam consecinţele. Eu şi Costea am fost scoşi ţapii ispăşitori, Ştii ceva? Era ora 21:30. Dacă asta i-a deranjat, le-am spus că îmi cer scuze şi am rezilizat contractul”, a explicat Gabi Tamaș.

 

El a vorbit și despre filmul în care devasta o scară de bloc din București. ”Era singurul bloc cu cameră de luat vederi. Probabil nu trebuia să fac ce am făcut. Dar ce să fac, avem o viaţă, nu putem da timpul înapoi. Am greşit ca orice om normal, toţi greşim. Ce m-a durut cel mai mult este că şi-au dat toţi cu părerea. Să se uite la ei în ogradă şi să nu mă mai critice pe mine, să îşi vadă de problemele lor, de afacerile lor, de familiile lor”, a explicat fotbalistul, într-un interviu prosport.ro.

 

La Cluj, Tamaș a fost filmat într-un bar de manele alături de Florin Costea, care și-a dat jos pantalonii în fața chelnerițelor.

 

Gabu Tamaș a fost singurul dat afară, Costea fiind iertat, în mod suspect, de Paszkany și Mureșan.

 

Vezi AICI imaginile din club.

 

Iuliu Murețan l-a acuzat ulterior că a mai avut câteva escapade în cluburile din Cluj, în cele câteva zile de când semnase cu CFR Cluj.

 

Iuliu Mureșan face DEZVĂLUIRI despre bețiile REPETATE ale lui Tamaș de la CFR Cluj

Comentarii Facebook