Super Dan nu face minuni. CFR Cluj învinsă de Astana, în Champions League: ”Mai avem șanse”


CFR Cluj credea că dacă Dan Petrescu e pe banca tehnică va fi depășit coșmarul de anul trecut, când a ratat tot în Europa. Acum, scenariul pare să se repete, iar clujenii pierd din nou în prima manșă a preliminarilor din UEFA Champions League cu Astana. Meciul s-a terminat 1-0, iar calificarea se va juca la Cluj.

Bogdan Mara crede că rezultatul este nedrept, CFR Cluj având ocazii mari. ”Ocaziile mari le-am avut mari, cea a lui Culio a fost imensă.Apoi Omrani din 4 metri nu reuşeşte să bage mingea în poartă. La 1-1 era altceva, era un rezultat echitabil pentru că ei au dat gol la o bâlbâială, din nişte devieri, o fază încâlcită la un corner”, a declarat Mara la Fotbal Club.

Am emoţii în privinţa calificării, acum trebuie să dăm 2 goluri. Am nimerit greu de la tragerea la sorţi - Astana e o echipă puternică de talia lui Ludogorets, Steaua Roşie Belgrad, este o echipă care an de an a jucat în grupele Europa League. Era normal să ne domine pe terenul lor. Când nu marchezi, eşti pedepsit. Dar nu a fost o echipă mai bună decât noi, avem de ce să sperăm, păcat că am ratat cu poarta goală!”, a mai spus Mara.  

CFR Cluj nu se va putea baza pe golgeterul George Ţucudean nici în returul din Gruia, scrie Digi Sport.

Ţucudean face o investigaţie după intervenţia de la Viena la inimă acum 2 luni, va reveni şi va intra în program normal. Djokovic nu e grav, poate juca în retur.Mai este o săptămână, poate nu le va conveni lor ora acum, vom profita de terenul propriu şi ne vom califica”, a precizat Bogdan Mara. 

Returul se va juca miercuri, 17 iulie, de la ora 21.00, în Gruia.

Foto: Digi Sport

Comentarii Facebook