„Studenții” bifează al doilea succes al sezonului și urcă în clasament! „U” Cluj - Chindia Târgoviște 1-0


După o serie de eșecuri în SuperLigă, „șepcile roșii” bifează al doilea succes al sezonului și urcă în clasament. Universitatea Cluj s-a impus, duminică, la Mediaș, împotriva celor de la Chindia Târgoviște, scor 1-0 (0-0), într-o partidă din cadrul etapei a 11-a din Liga 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Lorand Fulop, unul dintre numele noi care s-au alăturat lotului condus de Eugen Neagoe. Mijlocașul central în vârstă de 25 de ani a marcat în minutul 63, fiind introdus de tehnician la pauză, în locul lui Adrian Bălan.

În prima repriză, Universitatea Cluj a dominat autoritar jocul, fiind echipa care a avut șansele mai multe și mai clare de gol, însă fără rezultat pe tabelă.

Lorand Fulop, mijlocașul central în vârstă de 25 de ani, și Ștefan Vlădoiu, fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani, le-au promis suporterilor lui U Cluj că echipa va arăta mai bine după victoria cu Chindia Târgoviște.

Mă bucur că ne înțelegem și sper ca de la meci la meci să creștem. E o echipă de tradiție care merită mult mai mult decât locul de acum din clasament. Când o să jucăm acasă, o să fie altfel. Poate o să ducem mai mult jocul și nu o să îi mai lăsăm să ne domine”, a spus Lorand Fulop, la flash-interviul de după meci.

Ștefan Vlădoiu: „Am venit cu norocul, cu victoriile. Sper să o ținem tot așa și să acumulăm cât mai multe puncte. Momentan, încă nu am urcat foarte mult, încă suntem în zona roșie, dar cu multă dăruire o să ieșim din această zonă”. 

Foto: FC Universitatea Cluj 

Comentarii Facebook