Stiri de Cluj te trimite GRATIS la meciul U Cluj- Sportul Studentesc! Trebuie doar sa ne spui de ce e U Cluj echipa ta preferata


Stiri de Cluj ofera 8 bilete gratuite la meciul U Cluj - Sportul Studentesc, din data de sambata, 5 mai. In schimb, trebuie sa scrii pe Facebook de ce e U Cluj echipa ta preferata. Cele mai votate mesaje castiga premiile.

Daca vrei sa fii prezent pe stadion si sa iti sustii echipa favorita la meciul U Cluj - Sportul Studentesc, raspunde la intrebarea "De ce e U Cluj echipa ta preferata?" pe pagina de Facebook STIRI de CLUJ- afacere locala si noi iti dam un bilet GRATUIT.
 
Aduna cat mai multe like-uri la raspunsul tau pana vineri, 4 mai, si daca te numeri printre primii opt clasati, vineri poti veni sa iti ridici biletul cu care intri la meci.

Vineri trimite-ne un mail pana la ora 12 la adresa nagy.reka@stiridecluj.ro, cu link-ul de la stire si comentariul tau, iar intre ora 12.00 si 17.00 afli daca esti printre cei opt care merg la meci gratuit. Nu uita sa iti lasi si numarul de telefon ca sa te putem contacta.

Biletele se pot ridica vineri, 4 mai, intre orele 12.00 si 17.00 de la sediul Stiri de Cluj, strada Regele Ferdinand, nr. 12, ap. 2.

Comentarii Facebook