Steaua - FC Timisoara 3 - 3. CFR Cluj este aproape de castigarea campionatului



Steaua si FC Timisoara nu au reusit decat un egal in partida de duminica seara, iar CFR Cluj se distanteaza lin fruntea campionatului. Patronul din Ghencea sustine ca echipa sa nu va prinde nici macar locul doi.

"In prima repriza n-am avut emotii, am controlat meciul. In partea a doua nu stiu ce s-a intamplat. A inscris Golanski si nu parea ca vom avea probleme. Apoi cativa jucatori au intrat cu nonsalanta, Timisoara a venit peste noi si a iesit ce a iesit. O echipa mare joaca bine tot meciul. Nu ma mai intereseaza, nu mai prindem nici locul doi, pe locul doi va termina Urziceniul", a declarat Gigi Becali.

Marian Iancu a afirmat la finalul meciului ca Steaua nu putea sa bata Timisoara nici intr-o mie de ani. 

"M-a deranjat circul fratilor Karamyan. Imi pare rau ca nu le-am prelungit contractul. Ei dribleaza fotbalul. A facut acele scamatorii in careu, e expert in prefacatorii. Am gresit si am pierdut un meci pe care l-am fi putut castiga oricand. Steaua putea juca o mie de ani, nu ne batea. Poate ca asa trebuia sa se termine acest meci. Steaua a ramas in urma managementului defectuos. Nu aveam nicio emotie cand eram condusi, stiam ca vom reveni", a afirmat Marian Iancu.

Scorul a fost descis de Golanski in minutul 33 cu un sut de la 7 metri. Polonezul a preluat, l-a fentat pe Dede si l-a invins pe Taborda. Prima repriza s-a terminat fara alt gol, dar in minutul 49, din a doua repriza, Cocis readuce egalitatea pe tabela de marcaj.

Al doilea gol pentru Steaua este inscris in minutul 79, de catre Kapetanos din lovitura de la 11 metri. In Minutul 85, Timisoara primeste un penalty, care este transformat de Contra. Patru minute mai tarziu, acelasi Contra reuseste sa inscrie din nou din lovitura libera. Cu mult noroc, balonul este deviat din zid si Zapata este invins.

Arbitrul a prelungit partida cu doua minute, si inainte de fluerul final Jelev reuseste sa readuca egalitatea pe tabela de mercaj, dupa o faza in care jucatorii timisoreni au gresit in serie.

Comentarii Facebook