Duminica 5 Februarie

Sportivii medaliaţi cu aur la Campionatul Mondial de Karate de la Novi Sad au fost premiați

 

Consiliul Judeţean Cluj i-a premiat pe cei 13 elevi clujeni medaliaţi cu aur la Campionatul Mondial de Karate organizat de Federaţia Internaţională de profil în perioada 10-14 octombrie 2012, la Novi Sad, în Serbia. 

 

La ceremonie a participat, alături de antrenorii acestor sportivi proveniţi de la cele 5 cluburi de karate din judeţ, şi consilierul judeţean Marius Bălaj, antrenor de karate şi director de marketing al Federaţiei Române de Karate. Invitat de onoare a fost Liviu Crişan, preşedintele Federaţiei Române de Karate (F.R. W.K.C.) şi vicepreşedintele forului internaţional de profil.

  

Elevii premiaţi marți de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, fac parte dintr-o delegaţie mult mai extinsă, de 200 de copii, pe care Federaţia Română de Karate i-a înscris în această competiţie. La finalul acestui eveniment de amploare, considerat de specialiştii în domeniu drept cel mai puternic campionat de karate din istoria federaţiei internaţionale, cu nu mai puţin de 1700 de sportivi participanţi provenind din 31 de ţări, delegaţia României a obţinut titlul mondial, cu cele mai multe medalii de aur câştigate - 29, din care jumătate au fost obţinute de merituoşii sportivi clujeni. 

 

”După cum s-a putut observa deja, în ultima perioadă de timp Consiliul Judeţean a decis să premieze adevăratele valori ale judeţului nostru, vârfurile sportului clujean, acei sportivi care au făcut performanţă şi care au adus cinste şi onoare judeţului prin numeroasele titluri şi medalii pe care le-au obţinut la diferitele competiţiile naţionale şi internaţionale la care au participat. Ţin să felicit Federaţia Română de Karate, cluburile, antrenorii şi nu în ultimul rând părinţii acestor sportivi, care au reuşit, iată, să creeze cadrul optim pentru obţinerea de performanţe sportive de excepţie. Totodată, îi asigur pe practicanţii acestui sport şi nu numai că sprijinirea cluburilor şi a activităţilor sportive din judeţ, în special a celor capabile să conducă spre înalta performanţă, va primi atenţia cuvenită prin intermediul viitorului buget al forului administrativ judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. 

 

Lista elevilor și a antrenorilor premiați:

 

Clubul Sportiv Politehnica Cluj-Napoca

 

Pintea Cristina

Vamos Aura

Vintu Luana

Dodoc Iulia

Repa Cosmin

Szabo Zsolt

 

Clubul Sportiv Hayasi Activ Floreşti

 

Balaur Andreea

Andrei Daniela

Udrea Răzvan

Morar Lavinia

 

Clubul Sportiv Samurai Turda

 

Bărbat Bianca

 

Clubul Sportiv Karate Club Turda

 

Pintea Ilinca 

 

Clubul Sportiv Elite Martial Arts

 

Braica Crina

 

ANTRENORI

 

Clubul Sportiv Politehnica Cluj-Napoca

 

Eva Cherecheş

Teir Magdalena

Stanciu Cosmin

 

Clubul Sportiv Hayasi Activ Floreşti

 

Gherman Adrian

 

Clubul Sportiv Samurai Turda

 

Căţănaş Paul

 

Clubul Sportiv Karate Club Turda

 

Cucu Sever

 

Clubul Sportiv Elite Martial Arts

 

Mic Alexandru

 

Preşedintele Federaţiei Române de Karate

 

Prof. univ. dr. ing. Liviu Crişan

 

 

Comentarii Facebook