Spania n-a avut milă și a zdrobit Costa Rica în meciul din Campionatul Mondial. Golurile au curs unul după altul


Spania a debutat spectaculos la Campionatul Mondial din Qatar, cu un succes categoric, obținut în fața reprezentativei din Costa Rica, scor 7-0. Ibericii au marcat de câte ori au avut ocazia. 

Selecționata Spaniei a surclasat echipa Costa Ricăi cu scorul de 7-0, miercuri, 23 noiembrie, seara, pe Al Thumama Stadium din Doha, în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar. Spania, campioana mondială din 2010, a stabilit cel mai mare scor al turneului final din Qatar, după un meci în sens unic, în care au marcat Daniel Olmo, Marco Asensio, Ferran Torres, Gavi, Carlos Soler și Alvaro Morata. 

Ibericii au avut mai întâi un forcing de o jumătate de oră, timp în care au punctat cam la fiecare zece minute, prin Olmo, care a trimispeste portalul Navas după o pasă primită de la Gavi, prin Asensio (în faţa fostului său coleg de la Real Madrid), cu un şut fără preluare de la 12 metri, după pasa furnizată de Jordi Alba, şi prin Ferran Torres, dintr-un penalty acorda pentru faultul lui Oscar Duarte asupra lui Jordi Alba.

Spania s-a distrat cu Costa Rica la Campionatul Mondial

La Roja” (Echipa Roșie) a mai avut ocazii de gol în prima repriză prin Olmo şi Asensio, încheind prima repriză cu o posesie de 73% (doar 16% pentru costaricani).

Echipa antrenată de Luis Enrique a făcut spectacol şi după pauză, în faţa unei echipe care nu a contat în atac, iar în apărare a făcut faţă cu greu combinaţiilor spaniole. Ferran Torres a reuşit dubla, după ce a profitat de o nesincronizare în apărarea costaricană, apoi Gavi a devenit cel mai tânăr marcator al Spaniei la o Cupă Mondială, marcând cu un şut din voleu, la centrarea lui Morata. Carlos Soler a înscris primul său gol pentru echipa naţională, după ce Keylor Navas a respins nefericit centrarea lui Nico Williams, iar Morata a închis tabela, după o combinaţie cu Olmo.

Au mai fost aproape de gol Asensio, Morata şi Soler. Costa Rica a părut una dintre cele mai slabe echipe de la Cupa Mondială din Qatar, încheind meciul fără a trage măcar un şut la poartă.

În celălalt meci al grupei, Japonia a învins surprinzător Germania cu 2-1.

Sursa foto: gsp.ro

Comentarii Facebook