Sorin Cartu glumeste: "Geamul nu era de calitate, altfel nu se spargea"


Sorin Cartu a dat vina pe stres pentru incidentul din meciul cu FC Basel, cand a spart un geam de la banca tehnica. "Geamul nu era de calitate, altfel nu se spargea", a glumit antenorul.

"Este reactia unui antrenor care a ajuns si el la o limita a rabdarii. Am o gramada de penalty-uri neacordate, o gramada de greseli impotriva, mingi care au lovit bara in loc sa intre in poarta. Aseara incercam sa revenim si noi in meci si deodata, se accidenteaza Bastos si trebuia sa fac inca o schimbare. Eram, poate, suparat chiar si pe mine. A contribuit si faptul ca visul european mi s-a spulberat odata cu infrangerea de aseara.

Cu Steaua jucam al noualea joc in 27 de zile, s-a acumulat oboseala multa, psihica si fizica. Nu stiu ce se va intâmpla dupa derby-ul de luni, daca voi fi demis sau nu, decizia e a lui Arpi, a conducerii. Maine voi lucra la fel, chiar si dupa acelasi incident si sper sa am parte doar de mai mult noroc
", a spus antrenorul la sport.ro.

Despre incindetul care l-a facut faimos in toata luna, Cartu a spus glumind: "Pot sa spun ca nu a fost de calitate, daca era termopan, nu se spargea".

Tehnicianul CFR -ului a pus incidentul pe seama stresului si a nervilor.

Comentarii Facebook