Scor INCREDIBIL la un meci de fotbal în România: 58-0


În acest weeked a avut loc unul dintre meciurile cu cele mai mari scoruri din fotbalul românesc, 58-0. Meciul s-a disputatîntre două echipe de juniori din liga a patra, Sporting Roșiori și FC Traian

Scorul la pauză era de 26-0 pentru echipa gazdă din Roșiori, iar până la final s-a ajuns la incredibilul scor de 58-0. Președintele echipei, Gabriel Vlădulescu, nu a fost mulțumit de rezultat însă, acesta considerând că un asemenea nivel de joc îi împiedică să creascp jucători pentru echipele mari.

"Nu este posibil să te prezinţi aşa într-o competiţie. La 32-0 am plecat de la meci, am fost dezgustat. Este incredibil ce se întâmplă, eu vreau competiţie. La pauză le-am zis băieţilor să fie serioşi şi să le dea cât pot. Cred că e record istoric pentru România, dar nu este normal ce se întâmplă. Ăsta e nivelul competiţiei, ce să facem?", a declarat pentru ProSport Gabriel Vlădulescu, preşedintele lui Sporting Roşiori, conform ProSport.ro.

Vlădău a precizat co obiectivul său este sp antreneze jucători pentru echipa mare, pe care dorește să o ducă în liga a III-a.

"Noi vrem să creştem copii, sunt juniori A cu rezultate foarte bune. Acum doi ani am jucat în faza finală la turneul naţional pentru juniori. Vrem să-i formăm pentru echipa mare, dar cum să evolueze când n-au adversari?", a mai spus Gabriel Vlădulescu.

Comentarii Facebook