Scandal la băutură între doi foști jucători ai naționalei


Doi dintre cei mai impulsivi jucători de fotbal din România, Gabi Tamaș și Daniel Pancu sunt implicați într-un nou scandal.

Aflat înnegocieri cu mai mule echipe din România, Gabriel Tamaș s-a întors în țară pentru o scurtă perioadă de timp, însă îndeajuns de lungă încât să fie implicat într-un nou scandal.

Duminica trecuta, fotbalistul a iesit in oras cu Daniel Pancu, actualul fotbalist al Rapidului. O simpla reunire la un sprit intre doi coechipieri s-a transformat intr-un scandal in toata regula. Recunoscuti ca fiind doua persoane impulsive la bautura, cei doi se pare ca s-au intalnit in cel mai prost moment posibil, scrie wowbiz.ro.

Cei doi au consumat mai multe sticle de vin, iar discuțiile au devenit din ce în ce mai aprinse, până când Tamaș a sărit la bătaie.

Potrivit marotilor de la fața locului, Tamaș ar fi fost supărat că prietenul său nu mai vrea să bea cu el, acesta l-ar fi lovit cu pumnul în nas, apoi l-a lovit și pe un apropiat al rapidistului.

Angajații cafenelei au reușit să-i despartă într-un final și l-au trimis pe fostul jucător al naționalei, Gabiel Tamaș, acasă.

Comentarii Facebook