România criticată dur pentru apariția de la SOCI 2014



Reprezentanții României la Jocurile Olimpice de iarnă SOCI 2014 au fost aspru criticați de presa internațională pentru aparișia lor de la ceremonia de deschidere.

Portalul american Bleacher Report a analizat costumațiil celor 90 de țări participante la JO SOCI 2014, iar Romania a fost dur criticată pentru alegerea vestimentară.

"Romania a mers pe costume de culoare neagra si caciuli albe, iar apoi a incercat sa aduca un strop de culoare fluturand mai multe steaguri. Ne pare rau, nu merge asa, Romania! Ori incorporati culorile in look-ul vostru, ori nu mai faceti nimic", a comentat portalul american, citat de ziare.com.

Pentru aparitia de la SOCI 2014, Romania a primit calificativul "B". COSR nu a explicat încă motivul pentru care sportivii au fost îmbracati în negru și nu în culorile naționale.

Republica Moldova a primit însă calificativul "A", fiind lăudată pentru costumul de culoare albastră cu alb, purtat de singurul sportiv prezent la SOCI 2014. "Probabil și l-a ales singur", au scris americanii.

Comentarii Facebook