Reacție halucinantă a lui Reghecampf. Dă vina pe vreme pentru egalul Stelei


Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf are o explicație halucinantă pentru egalul cu Oțelul Galați, de duminică seara. Acesta susțuine că pe o temperatură atât de scăzută cum a fost cea de la ora meciului nu se poate juca şi nu sunt condiţii normale de joc.

"Terenul nu a fost bun, asta este clar. Şi de acum încolo nu o să avem terenuri bune. Nu avem unde să ne antrenăm, terenurile sunt îngheţate. Oamenii de fotbal ar trebui să se gândească la acest lucru. Pe o asemenea temperatură nu se poate juca fotbal şi nu sunt condiţii normale pentru a juca fotbal. A fost foarte frig", a spus Reghecampf, potrivit Mediafax.

Reghecampf a precizat că în aceste condiții meteorologice echipa trebuie să joace simplu și să nu se complice prea mult.

"Am făcut mai ales în repriza a doua foarte multe greşeli. Am primit un gol foarte frumos marcat de cei de la Galaţi. Cred că trebuie să fim mult mai responsabili şi să jucăm cât mai simplu. Este foarte greu să joci pe un asemenea teren, pe o asemenea temperatură, şi cred că la următoarele meciuri dacă le vom juca trebuie să schimbăm mentalitatea. Pe un asemenea teren trebuie să jucăm simplu, nu trebuie să construim, să ne complicăm prea mult", a spus Reghecampf, care a menţionat că arbitrajul a fost bun.

Tehnicianul a ținut să precizeze că ”roș-albaștii se află încă în grafic. "Nu am pierdut niciun meci. Jucătorii au realizat foarte multe lucruri pozitive în acest an. Trebuie să ne concentrăm şi să scoatem mai mult în evidenţă lucrurile pozitive", a declarat Laurenţiu Reghecampf. "Trebuie să ne pregătim pentru următoarele două săptămâni, care vor fi foarte grele. Cred că Steaua în continuare este favorită la câştigarea titlului şi cu siguranţă o să-l câştige", a mai spus el.

Comentarii Facebook