Reacția uneia dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, după ce a fost învinsă de două românce


Reprezentantiva României a reușit să învingă Canada la Fed Cup, reușind să se califice în Grupa Mondială, iar cel mai impresionat a fost dubla înfrângere a lui Eugenie Bouchard.

Ocupanta locului 7 în ierarhia mondială a fost învinsă atât de Alexandra Dulgheru (ocupanta locului 70 WTA) și de Andreea Mitu (ocupanta locului 103).

Canadianca a declarat că aceasta este o perioadă foarte dificilă a carierei sale, iar înfrângerea în fața româncelor a descurajat-o și mai mult.

"Este descurajant. Cu siguranţă este cea mai dificilă perioadă a carierei mele. Dar, am dat tot ce am mai avut mai bun şi am fost aproape să închid partida în primele două seturi. Am avut urcuşuri şi coborâşuri" a declarat Bouchard, potrivit digisport.ro.

Sportiva a anunțat că va sări peste turneul de la Stuttgart şi că ştie reţeta pentru a redeveni jucătoarea de anul trecut.

"Trebuie să găsesc soluţii. Dar va fi un drum lung pentru a reveni la nivelul meu cel mai bun. Trebuie să am răbdare. Voi pierde în continuare meciuri, pentru că asta face parte din procesul de revenire. Voi sări peste turneul de la Stuttgart, mă voi antrena mai mult şi voi juca la Madrid", a mai spus Bouchard.

Comentarii Facebook