Reacţia NEAŞTEPTATĂ a lui Paszkany după meciul câştigat de CFR cu Manchester


Arpad Paszkany, finanţatorul lui CFR Cluj, a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi după victoria cu Manchester United, scor 0-1, cu toate că au ratat calificarea în CL.

Chiar dacă ardelenii au fost eliminaţi din Champions League, şi vor continua doar în Europa League, Paszkany şi-a lăudat jucătorii şi spune că este un motiv de bucurie dar şi de multă tristeţe.

"E o victorie istorică din toate punctele de vedere, e prima victorie a unei echipe româneşti pe terenul lui Manchester United. E un prilej de bucurie, dar e şi multă tristeţe.Din păcate, în partida cealaltă a câştigat Galatasaray şi s-a calificat mai departe. Oricum, îi felicit pe băieţi, le mulţumesc pentru performanţă şi au demonstrat că sunt cu adevărat o echipă", a spus Arpad Paszkany la LookTV, potrivit Realitatea.

"A fost o muncă titanică a tuturor celor care au participat, de la jucători şi până  la antrenori, inclusiv pentru Ioan Andone. Câştigi din fiecare rezultat, atât din victorii, cât şi din înfrângeri. La următoarele participări, vom arăta mai bine, vom fi mai puternici, vom avea mai multă experienţă şi vom obţine mai mult. Băieţii au nota 10 din toate punctele de vedere. Jos pălăria pentru toţi băieţii. A fost eurogolul lui Luis Alberto şi rămâne un rezultat istoric, ne-am dorit mult să batem pe Teatrul Viselor. Dintre toate victorile obţinute, aceasta va fi scrisă cu litere de aur, acolo la stadion, chiar dacă nu ne-am calificat în optimile de finală ale UEFA Champions League", a mai spus Paszkany.

Comentarii Facebook