Reacția lui Mureșan la suspendarea lui Cadu: ”E o decizie exagerată”

Președintele executiv al echipei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, este de părere că suspendarea lui Ricardo Cadu pentru 9 etape, ca și consecință a faultului violent asupra lui Milanov în meciul cu FC Vaslui, este o decizie exagerată a Comisie de Disciplină și este de părere că o parte de vină îi aparține și jucătorului de la Vaslui.

"Milanov are şi el o culpă, că nu l-a protejat puţin. Accidentarea nu e foarte gravă, sunt convins de asta. E o decizie exagerată şi nu o înţeleg. O să facem recurs, e o decizie emoţională şi influenţată de tot scandalul ăsta. Sunt foarte dezamăgit, dar nu pot să spun mai multe.

Nu mă aşteptam la atâtea etape, dar sper că la recurs să fie redusă pedeapsă. Eu îi doresc lui Milanov sănătate, cred că în două, trei săptâmani va juca. Accidentarea nu mai e atât de gravă în contextul ăsta.

Nu ştiu dacă din cauza trofeelor a primit atâtea etape. Trofeele nu deranjează. Eu cred că este şi o decizie şi împotriva clubului. Eu sper foarte mult ca la recurs să fie judecat mult mai corect", a declarat Iuliu Mureşan la Digi Sport, citat de realitatea.net.




Comentarii Facebook