Rapid îl ia pe Claudiu Petrila de la CFR Cluj! Atacantul, cedat în schimbul unei sume impresionante


Dan Șucu tocmai a făcut un transfer șoc la Rapid! Acționarul majoritar din Giulești îl ia pe Claudiu Petrila de la CFR Cluj în schimbul unei sume impresionante pentru nivelul fotbalului românesc. Claudiu Petrila (22 de ani) pleacă de la CFR Cluj în perioada de mercato a verii. 

Din informațiile obținute de Digi Sport, cele două părți au ajuns la un acord pentru suma de 1 milion de euro, cu tot cu bonusuri de performanță, iar mâine vor fi semnate actele, dacă nu va apărea ceva neprevăzut între timp. 

CFR Cluj va primi această sumă în două tranșe - una vara aceasta și cealaltă în iarnă. De asemenea, formația din Gruia va păstra un procent dintr-un viitor transfer. 

Claudiu Petrila a evoluat la prima echipă a celor de la CFR Cluj încă din anul 2018, cu excepție sezonul 2020-2021, atunci când a fost împrumutat la Sepsi. Tânărul fotbalist a câștigat 4 titluri de campion cu gruparea din Gruia.

La începutul acestui an, Claudiu Petrila a fost la un pas să ajungă în Bundesliga, la Augsburg. 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Comentarii Facebook