Procurorii DIICOT și Garda Financiară fac verificări și la CFR Cluj

 

Procurorii DIICOT Cluj și inspectorii Gărzii Financiare Cluj verifică tranzacția a doi jucători, dar și unele transferuri de bani către un offshore din Insulele Seychelles.

 

Surse judiciare au precizat că sunt căutate acte legate de transferurile a doi jucători, Lacina Traore şi Mickael Dorsin. De asemenea, procurorii ar fi cerut detalii legate de transferuri bancare în conturile unor offshore-uri din Insulele Seychelles. 

 

Surse judiciare au mai subliniat că sunt verificate și unele transferuri de bani din conturile lui Arpad Paszkany, cu titlu de împrumut, către echipa de fotbal CFR Cluj.

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că nu știe nimic despre aceste controale. ”Nu știu să fi fost vreun control la club. Pot să vă spun că în relația cu rușii de la Kuban Krasnodar am pierdut bani. Ei l-au revândut pe Lacina Traore mai departe către Anji și nu ne-au mai plătit niciun ban. Noi avem o cotă de 10% din revânzarea lui, dar rușii au declarat o sumă mai mică decât cea cu care l-au cumpărat de la noi și nu mai erau obligați să ne achite nimic. Suma reală a transferului este mult mai mare, dar nu avem cum să îi obligăm să recunoască acest lucru”, a declarat Iuliu Mureșan.  

 

Verificarea la club a fost făcută de Garda Financiară Cluj la cererea procurorilor DIICOT.

Comentarii Facebook