Primă uriașă pentru jucătorii CFR Cluj, după calificarea în play-off Conference League. Salariile sunt la zi la Campioană


CFR Cluj a învins-o pe Ballkani, scor 1-0, rezultat care i-a asigurat calificarea în primăvara europeană în Conference League. Cristi Balaj a anunțat o primă pe măsura performanțelor pe care jucătorii de la CFR Cluj o vor încasa: 300.000 de euro pentru primăvara europeană. 

În plus, jucătorii sunt cu salariile la zi, așa cum a dezvăluit președintele campioanei.

Obiectivul nostru a fost să ne calificăm, nu să ne luăm revanșe. A venit la pachet, asta da. În meciul cu Sivasspor am primit un gol într-un moment în care jucam bine, care ar fi putut fi anulat dacă era VAR. Apoi ne-am deschis ca să egalăm. Nu este stilul nostru și am pierdut cu 3-0.

Aseară aveam impresia că indiferent câtă posesie ar fi avut Ballkani, nu ar fi reușit să înscrie. Ne-am închis atât de bine încât am avut o siguranță. Greșeli pot să apară, dar meciul de aseară a fost meciul în care Ballkani a avut cele mai puține ocazii. Pentru luna septembrie, salariul s-a plătit cu câteva zile mai devreme. Prima de calificare este 300.000 de euro”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA. 

Comentarii Facebook