Președintele „U” Cluj, adevărul despre salariile jucătorilor. Care este suma maximă primită de un „student”: „Cifrele sunt publice”


U Cluj a pierdut dramatic, scor 4-5 după executarea loviturilor de departajare, barajul pentru Conference League în fața Universității Craiova. După acest meci, „veteranii” Dan Nistor și Alex Chipciu s-au arătat a fi extrem de supărați de ceea ce s-a publicat referitor la salariile lor, despre care au declarat ca sunt aberații.

Interesul brusc pentru sumele pe care le încasează jucătorii de la U Cluj vine în contextul în care bugetul echipei este constituit majoritar din bani publici, scrie Fanatik.

Radu Constantea, a ținut să lămurească problema salariilor pe care le încasează jucătorii:

„Bugetul nostru a fost în anul acesta undeva în zona locurilor 7-9. Cred că și sezonul viitor va fi la fel. Există o discrepanță foarte mare în ceea ce privește bugetul față de primele șase echipe care s-au calificat în play-off.

Dar sperăm să reușim în această vară să facem unele transferuri care să ne permită să ne luptăm la play-off în campionatul următor. Cu tot cu Academie, cred că vom închide acest sezon undeva la 6 milioane de euro.

(n.r. deci nu sunt salariile care apăruseră prin presă, de 18-20 de mii de euro lunar?) Departe! Niciodată! Aceste lucruri se pot vedea și pe cifrele pe care le-au prezentat cluburile la licențiere, cifre care sunt publice.

La nivel de salarizare pe anul 2023 cred că suntem undeva pe locul 8 sau 9. Nu aș vrea acum să divulg salariile. Dar pot să vă spun că niciun salariu nu a depășit suma de 12.000 de euro lunar”, a declarat Radu Constantea pentru sursa citată.

Comentarii Facebook