Pleacă Eugen Neagoe de la U Cluj? Ce a declarat antrenorul nominalizat de Gigi Becali


Eugen Neagoe (55 de ani) este dorit de Gigi Becali la FCSB.

Gigi Becali i-a nominalizat pe Liviu Ciobotariu (51 de ani), Ilie Poenaru (45 de ani), Andrei Prepeliță (36 de ani) și Eugen Neagoe (55 de ani).

Eugen Neagoe a refuzat diplomat, spunând că se concentrează pe munca de la U Cluj.

Astea cu listele... Am mai fost pe liste. Și Sorin Cârțu a zis că am fost pe lista Universității Craiova, scurtă sau foarte scurtă, dar n-am ajuns acolo.

Când apare numele tău în presă, sunt discuții de acest gen, orice antrenor trebuie să se simtă bine, înseamnă că munca îi este apreciată de oamenii din fotbal.

De la discuțiile apărute în presă până la a comenta ce se întâmplă la FCSB, e cale lungă. FCSB e o echipă mare, știe ce are de făcut în bucătăria ei, îi urez succes cu West Ham.

Dacă, dacă... Nu avem despre ce să vorbim, dacă aș fi luat în considerare o eventuală propunere. Sunt aici, la Cluj, nu mă gândesc decât la meciul cu Craiova, concentrarea mea e doar la “U”.

Nu vreau, nici nu voiam, ca Nicolae Dică să-și ceară scuze că n-am dat mâna după meci. Eu sunt de acord cu scuzele venite, nici nu știu dacă trebuia să-mi ceară scuze...

FCSB nu a făcut un joc prost, noi am evoluat foarte bine. Nu cred că se așteptau ca noi să fim agresivi din start, să avansăm din primul minute. Ne-a ieșit în mare tot ceea ce am pregătit la antrenamente. Până la eliminarea lui Romario, am fost echipa care a controlat meciul, mai putea da 4-5 goluri, fără falsă modestie”, a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă.

Gigi Becali a spus că cel care va lua echipa va trebui să aducă trofeul.

Comentarii Facebook