Planuri mari la "U" Cluj : baza sportiva noua, echipa a doua si buget de Liga 1

 

Patronul Florian Walter vrea ca pe langa cei 3.5 milioane de euro investiti din august sa mai adune un buget de 5 milioane in caz ca echipa va promova, pentru ca Universitatea sa se prezinte onorabil si sa aiba asigurate facilitati la nivelul celorlalte echipe din Liga 1.

 

Prezent astazi la conferinta de presa din avanpremiera meciului cu FC Bihor, patronul echipei de fotbal a anuntat ca salariile si impozitele sunt achitate la zi, clubul mai avand de onorat catre furnizori datorii mai vechi in valoare de 10-12 miliarde de lei vechi.

 

Florian Walter a dezvaluit planul de a infiinta din vara o a doua echipa, care sa functioneze ca o pepiniera de jucatori tineri, oferindu-le acestora posibilitatea sa aiba mai multe jocuri oficiale in picioare fata de situatia actuala cand sunt prezenti in lot dar nu sunt titulari.

 

Referitor la constructia noii baze sportive din cartierul Gheorgheni, acesta a declarat ca proiectarea este finalizata in proportie de 90% si mai este necesar doar avizul pentru a demara lucrarile. "Este foarte important sa facem aceste terenuri, iar daca vremea va tine cu noi, vom demara lucrarile in doua saptamani" a spus Walter.

 

Reamintim ca recent, in dotarea clubului clujean a intrat si un autocar modern.

 

Partida de duminica de la ora 11 cu FC Bihor este privita cu incredere de patronul clujean. "Le voi cere baietilor o victorie, pentru ca asta imi doresc, aste ne dorim cu totii. Sper sa invingem si sa ramanem sus in clasament", a mai spus Walter.

 

Comentarii Facebook