Petrolul ar putea pierde jucătorii transferați de Walter de la U Cluj

 

Petrolul Ploiești ar putea pierde lotul de 17 jucători transferați de Florian Walter oe gratis de la U Cluj, în urma anchetei declanșate de DIICOT.

 

Fiind frauduloase, probabil ca aceste contracte se vor anula. Exista o mare posibilitate ca jucatorii sa revina la Universitatea Cluj. Orice anulare de contract se face prin revenirea la situatia anterioara. Spun asta in cunostinta de cauza pentru ca sunt la curent cu legislatia sportiva. Ca sa duci un jucator de la un club la altul cu titlu gratuit este o anomalie. In felul asta s-au ocolit taxe si impozite, deci este ilegal”, a explicat Marcel Lazareanu la Transilvania Look.

 

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism anchetează modul în care jucătorii de la U Cluj au ajuns gratuit în ”ograda” echipei Petrolul Ploiești. Prejudiciul se ridica la aproape 11 milioane de euro.

 

Walter a transferta gratuit la Petrolul următorii jucători: Ioan Neag, Calin Vladut Morar, Sebastian Cojocnean, Adrian Cristea, Lukasz Szukala, Sebastian Achim, Laurentiu Marinescu, Constantin Grecu, Teodor Gheorghe Grozav, Ovidiu Hoban, Marian Cristescu, Mircea Bornescu, George Galamaz, Dorinel Popa, Gaston Mendy, Nwakaeme Anthony si Andrei Voican.

 

Walter l-a cumpărat pe ”Prințul” Cristea cu 4 milioane de lei și l-a dat gratis la Petrolul. Amănunte din dosarul DIICOT

Comentarii Facebook