Petrescu despre revenirea la CFR Cluj: ”Cu siguranță, mă voi întoarce!”


Fostul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că se va întoarce la un moment dat va reveni în Gruia. 

Acum vreo patru ani terminasem contractul în Dubai. Patronul de la CFR Cluj care era nou m-a rugat dacă pot să îl ajut să merg acolo. El era patron nou, prima oară în fotbal, și avea ambiții mari. Cred că am făcut un lucru excelent să merg la CFR Cluj, să câștig trei campionate jumate și să aduc CFR în Europa în zone care vor fi greu de ajuns în viitor. Am ajuns să jucăm de la egal la egal cu Sevilla. Numai datorită arbitrului și regulamentului am fost eliminați. Cred că puteam să câștigăm Europa League. Și cu Celtic, și cu Rennes, cu Lazio, echipe mari, de care, în momentul de față și în viitor, nu ne mai putem apropia pentru că nu avem bani să investim.

După plecarea mea, problemele sunt mari. A fost o problemă internă. Ca în România, când cineva prinde putere, sunt foarte mulți oameni geloși. Nu am mai avut încredere în cineva din club. Am simțit că nu mai trebuie să stau. Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine. Și mie mi-a părut rău pentru că mă atașasem de echipă. În afară de performanțe, este un oraș frumos, am plecat și cetățean de onoare de acolo, am avut trofee, medalii și amintiri superbe. Clujul rămâne una dintre casele mele și cu siguranță mă voi întoarce acolo”, a declarat Dan Petrescu într-un interviu cu Sorin Constantinescu.

Acum , antrenorul își caută o echipă. ”Aștept să antrenez o echipă, dar nu vreau să mă grăbesc. Steaua (n.red. FCSB) l-a pus pe Edi Iordănescu. Toată lumea spune că sunt prea scump. Eu nu cred că este adevărat. Eu doar îmi fac meseria”, a mai spus Dan Petrescu.

Comentarii Facebook