Miercuri 24 Aprilie

Petre Grigoraş umilit de Paszkany. Ce își reproșează antrenorul?

 

Petre Grigoraș are un singur reproș să își facă, dar a declarat că până acum nimeni nu a venit să îi spună că a fost demis. Cu toate acestea, patronul Arpad Pazakany a anunțat fără jenă că Miriuță îi ia locul pe banca tehnică.

 

În toat acest haps, Petre Grigoraș își reproșează numai că a preluat o echipă în timpul campionatului.

 

Nu am semnat nicio reziliere, nu a vorbit nimeni cu mine şi am contract până în vară. Am făcut şi eu o glumă. Orice antrenor când îşi face propria analiză consideră că putea face mai mult, că ar fi putut reuşi mai mult. Nu trebuie să regret absolut nimic sau să-mi reproşez anumite lucruri. Ar fi trebuit să mă gândesc mai bine atunci când am decis să iau o echipă în plin campionat. În rest nu pot să spun că regret multe lucruri. Cu puţină şansă am fi avut mai multe puncte în plus, am fi fost în cărţi. Fuse şi se duse. Chiar dacă nu am fost anunţat oficial, e clar, pentru că am ascultat declaraţiile tuturor. O să văd când îmi reziliez contractul”, a spus Grigoraş, la Dolce Sport.

 

Arpad Paszkany a anunțat că Vasile Miriuţă a fost numit în funcţia de antrenor și că Petre Grigoraş a fost schimbat din cauza rezultatelor slabe.

 

CFR Cluj este pe locul 7 în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte.

 

Paszkany confirmă numirea lui Miriuță la CFR Cluj. Modul INEDIT prin care a fost ales tehnicianul

Comentarii Facebook