Patronul Stelei, Gigi Becali, ataca dur conducerea CFR Cluj si pe fostul antrenor al clujenilor, Ioan Andone

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca Ioan Andone ar fi trebuit anchetat de DNA in scandalul "Valiza".

 

"Andone a fost dat afara de la CFR Cluj pentru ca a luat "valiza mica" si nu a dat-o mai departe. El trebuia sa o dea mai departe, dar a pastrat-o. A fost chemat la DNA si cand a inceput sa vorbească tot ce stia l-au trimis acasa. I-au spus ca nu ii intereseaza. Trebuia sa fie anchetat si pus sub acuzare, dar l-au trimis acasa. Pe ei nu ii interesa coruptia adevarata, ii interesa de mine", a declarat Gigi Becali la Gsp TV.

 

Patronul Stelei sustinea intr-o declaratie din noiembrie 2010 ca si oficialii CFR Cluj au vrut sa ii "premieze" pe jucatorii lui U in urma cu doi ani, atunci a izbucnit scandalul "Valiza".

 

"CFR are acoperire pentru ca are oamenii la DNA. Cand am vorbit cu Toni Dobos, mi l-a dat la un moment dat pe secundul lui la telefon si imi zicea: "Nea Gigi, ai grija ce faci ca Toni e pe linia cealalta cu nea Ando!". Nu vreau sa ma cert cu Andone, dar imi spunea: "Avem si alte oferte din partea cealalta!". Convorbirea asta de ce n-a iesit la stenograme?", a spus Gigi Becali.

 

In dosarul Valiza, finantatorul Stelei, Gigi Becali, este acuzat ca a promis 1,7 milioane de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj sa-si apere corect sansele in meciul contra CFR. Banii au fost confiscati in luna mai a anului 2008 din valiza gasita la Teia Sponte. Potriit procurorilor, suma ar fi fost destinata jucatorilor echipei Universitatea Cluj, care ar fi trebuit in schimbul lor sa isi indeplineasca indatoririle de serviciu si sa isi apere corect sansele, castigand meciul cu CFR Cluj.

Comentarii Facebook