Paszkany: "Exista posibilitatea inlocuirii lui Mandorlini. Jucam absolut jenant!"


Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, a anuntat ca se gandeste sa il schimbe pe Mandorlini, dar pentru meciul cu FC Basel din Champions League, din 15 septembrie, italianul va fi pe banca tehnica.

"Ceea ce se intampla in momentul de fata este o necunoscuta, nu imi pot explica... Trebuie sa analizam si sa gandim care sunt solutiile ce trebuie aplicate. V-as minti daca as spune ca nu exista posibilitatea inlocuirii lui Mandorlini, insa acesta nu este singurul vinovat de punctele pierdute in ultimele etape. Totusi, un lucru este sigur, Mandorlini va fi pe banca tehnica la meciul cu Basel (n.r. din prima etapa a grupei E a Ligii Campionilor, din 15 septembrie). Cine ar schimba antrenorul inainte de un astfel de meci ar fi iresponsabil", a declarat Arpad Paszkany, la sport.ro.

Patronul echipei a recunoscut ca elevii lui Mandorlini joaca jenant. "Am adus jucatori care sa creeze concurenta. Omeneste s-a facut tot ce era posibil din punct de vedere organizatoric. Nu are nicio logica ce se intampla, este adevarat ca jucam absolut jenant, mai prost decat atunci cand am venit din Divizia B in Liga I", a mai spus Paszkany.

CFR Cluj a pierdut meciul de vineri seara din Giulesti cu 2-0, dupa ce Emmanuel Kone si Bastos au fost eliminati.

Comentarii Facebook