Paszkany: "Eu nu vreau neaparat sa vindem jucatori, ci sa batem Roma si Bayern"


Arpad Paszkany, finantatorul echipei CFR Cluj, a declarat ca in 8 decembrie, in meciul retur cu AS Roma, elevii lui Cartu se vor impune si vor termina grupa pe locul 2.

"Pana la urmatoarea etapa, echipa o sa se redreseze si mai mult. CFR are potential si sunt convins ca ne putem bate de la egal la egal chiar si la München. Cu siguranta, meciul cu Roma de la Cluj o sa fie finala pentru calificarea mai departe in primavara europeana a Ligii. Putem termina pe locul 2", a declarat Paszkany, citat de prosport.ro.

Finantatorul echipei sustine ca in urma cu 2 ani echipa a jucat mai modest, dar a invins. "Dupa jocul prestat de echipa, rezultatul este intr-adevar dezamagitor. Acum doi ani am jucat mai modest, dar am fost mult mai norocosi. Daca reuseam sa inscriem primii, istoria partidei s-ar fi scris altfel. Fotbalul se joaca insa pe goluri", a mai afirmat "Arpi".

Omul cu banii de la CFR Cluj s-a declarat dezamagit dupa meci. "Roma a evoluat foarte bine, a avut si ocazii mari, dar, dupa aspectul jocului, meritam un egal. Este, totusi, frustrant ca am avut doua bare si multe alte actiuni reusite, dar plecam acasa invinsi", a completat Paszkany.

 

Finantatorul echipei sustine ca nu are de gand sa vanda jucatori, desi s-a tot speculat ca l-ar da pe Traore. "Eu nu vreau neaparat sa vindem jucatori, ci sa batem Roma si Bayern. Pe mine ma intereseaza perfor­man­ta, nu vânzarea de jucatori", a mai spus Paszkany.

 

Meciul de marti seara dintre AS Roma si CFR Cluj s-a terminat cu scorul 2-1, dar "feroviarii" au avut doua bare si mai multe ocazii de a inscrie.

Comentarii Facebook