Paszkany, arogant dupa meciul cu U Cluj: "Nu pot sa spun ca ma asteptam la mai multe de la Universitatea"

 

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a spus ca este multumit de victoria obtinuta de echipa sa in fata rivalilor de la Universitatea Cluj.

"A fost un joc ca la sah: am avut controlul din primul pina in ultimul minut. A fost o victorie corecta si ma bucur pentru baieti si pentru Jorge Costa. Am ramas in plasa lui Dinamo, e o victorie foarte importanta. Faptul ca a fost un derby ne-a motivat si mai mult.

Diferenta s-a facut la valoarea jucatorilor. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar diferenta e mare. Noi avem cel mai bun lot din tara, mai avem de lucrat la capitolul omogenitate, dar in retur vom fi mult mai aproape de un mecanism perfect si asa nu mai are cum sa ne scape titlul. in momentul de fata, pachetul de sapte echipe care se afla in acest moment in fruntea Ligii 1 lupta pentru titlu", a spus Arpad Paszkany.

Patronul CFR Cluj l-a felicitat pe Kapetanos, care a inscris un gol frumos. "Ma bucur mult pentru Kapetanos, era doar o chestiune de timp sa sa reuseasca sa incrie. in curind va reveni la forma care l-a propulsat in clasamentul golgeterilor.

La 2-0 ma gandeam ca o sa fie un meci relaxant, dar dupa acel gol al lui Tony mi-am spus: 'Nici de ziua mea nu pot sa stau linistit', incepusem sa transpir. Nu pot sa spun ca ma asteptam la mai multe de la Universitatea", a declarat Arpad Paszkany.

Comentarii Facebook