Paszkany are probleme cu drepturile TV din Liga 1. Îi lipsesc 4 milioane de euro

 

Omul de afaceri Arpad Paszkany trebuie să achite până la finele lunii ianuarie 2015 prima tranșă din drepturile de televizare a Ligii 1. 

 

”Arpad Paszkany ar avea nevoie de 200.000 de euro pe zi, de acum și pînă la finalul lui ianuarie 2015, ca să poată plăti tranșa a doua a drepturilor TV de Liga 1.

 

Calculul e simplu. El a adunat în conturi 6 mlioane de euro și, cu tot cu TVA, mai are de strîns încă aproape 10 milioane. Pentru afaceristul clujean, afacerea drepturilor s-a transformat din lovitura vieții în lovitura de măciucă pentru fotbalul românesc. Că, evident, n-a urmărit asta e secundar în raport cu furtuna care vine.

 

De ce s-a ajuns aici?

 

UPC, Romtelecom, din proprie voință sau împinse de la spate de un lobby oficial, se va vindeca vreodată statul român de favoritisme de genul acesta?, au dat ceva bani. Dar nu cît să acopere suma de 27,5 de milioane de euro, fără TVA, cît costă drepturile pe un an. RCS-RDS n-a cedat și, astfel, a asigurat nerentabilitatea investiției lui Paszkany. La disperare, omul din Cluj a încercat să vîndă celor de la RCS-RDS tot contractul, dar de ce să cumpere Teszari scump cînd poate lua nițel mai tîrziu mult mai ieftin?”, scrie Cătălin Tolontan.

 

ADIO CFR Cluj! Arpad Paszkany a fost CĂUTAT de ANAF. S-a găsit un prejudiciu ENORM

Comentarii Facebook