Paszkany anunţă surprize după aflarea adversarului din Europa League


Arpad Paszkany a declarat că şi-ar fi dorit mai mult să o aibă ca adversară in Europa League pe Basel, decât pe Inter.

CFR Cluj a va juca împotriva Interului în şaisprezecimile Europa League. Arpad Paszkany se temea doar de Atletico mai mult decât de echipa lui Chivu, dar speră la un rezultat bun la Milano.

"Mai greu decât Inter putea fi doar Atletico Madrid. Din păcate, nu avem noroc la tragerea la sorţi. Mi-aş fi dorit ca adversar pe Basel, o cunoşteam bine, aveam şi ascendent moral. Apoi aş fi vrut pe Stuttgart şi pe Sparta Praga. În partea cealaltă aş fi dorit să evităm pe Inter şi Atletico. Vor juca în alte condiţii acum, vor trata altfel meciurile, nu ca în dubla cu Vaslui. Sunt optimist, avem 50-50 şanse", a declarat Paszkany.

Patronul CFR-ului a spus că are o presimţire bună legată de meciul de la Milan acasă.

"Simt că n-o să pierdem la Milano. Poate 1-1, poate chiar mai bine de atât. Italienii nu prea ne cunosc ca stil de joc, urmează perioada de pregătire şi le putem pregăti surprize. Cu un rezultat bun acolo avem şanse să mergem mai departe", a spus Paszkany, potrivit Realitatea.

"Şanse au, dar depinde de foarte multe lucruri ca să se califice. Trebuie să joace pe contra-atac,depinde de noul antrenor. Ce au jucat la Manchester a fost foarte bine, dacă vor putea repeta jocul acela e foarte bine. Din păcate, stilul Interului nu se potriveşte CFR-ului, are o organizare defensivă foarte bună. Dacă nu vor avea spaţii, le va fi foarte greu", a spus Ioan Andone.

 

CFR Cluj - Inter Milano, în Europa League

Comentarii Facebook