„Palma" primită de Gigi Becali de la Edi Iordănescu. Ce decizie a luat antrenorul înainte de a pleca de la FCSB


FCSB a rămas fără antrenor după ce Edi Iordănescu a părăsit clubul. Antrenorul a intrat în conflict cu patronul echipei, Gigi Becali, și a decis să rupă contractul.

FCSB a emis un comunicat de presă prin care confirmă faptul că Iordănescu Jr a decis să plece gratis. Chiar dacă avea în contract o clauză potrivit căreia trebuia să primească 500.000 de euro în cazul demiterii, Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB fără să aibă alte pretenții financiare.

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți", se arată în comunicatul emis de FCSB.

FCSB, neînvinsă cu Edi Iordănescu în ultimele nouă meciuri

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după un mandat care a cuprins doar 12 meciuri. Bilanțul antrenorului este pozitiv, cu opt victorii, două remize și două înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, cu FC Voluntari, în optimile Cupei României.

Mai mult, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, FCSB nu a pierdut niciunul dintre ultimele nouă partide disputate. 

Edi Iordănescu o lasă pe FCSB pe locul doi în Liga 1, cu 31 de puncte, opt în spatele liderului CFR Cluj.

Cine l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu la FCSB

Unul dintre antrenorii care se află pe lista lui Gigi Becali este Nicolae Dică, secund în staff-ul lui Mirel Rădoi la echipa națională. Contractul cu Federația Română de Fotbal al fostului mijlocaș  de la FCSB va expira, însă, după meciul cu Liechtenstein, ultimul pentru România în preliminariile Campionatului Mondial, astfel că Nicolae Dică ar putea reveni la FCSB fără ca Gigi Becali să fie nevoit să achite clauza de reziliere.

Nicolae Dică a mai antrenat la FCSB în perioada iulie 2017 - decembrie, 2018 și este ultimul antrenor care a dus echipa în grupele unei competiții europene, Europa League, în stagiunea 2017 - 2018, când a ajuns chiar în șaisprezecimile de finală ale competiției, unde a fost învinsă de Lazio.


Comentarii Facebook