Ofertă șocantă pentru Daniel Bîrligea! CFR Cluj, față în față cu cel mai scump transfer din istoria clubului


CFR Cluj nu duce lipsă de oferte pentru jucătorii săi în perioada de mercato a verii, deși a pierdut campionatul în fața Farului. Deși nu a avut prestații ieșite din comun în Gruia, Daniel Bîrligea are ofertă de la Parma, iar suma de transfer este de 7 milioane de euro!

Ioan Varga a dezvăluit că echipa are o ofertă pentru Daniel Birligea (23 de ani). Din informațiile obținute de Digi Sport ar fi vorba de Parma, care vrea să-l împrumute cu un milion de euro, iar la finalul sezonului următor să plătească și restul de șase milioane pentru un transfer definitiv. 

În aceeași zi, Cristi Balaj a avut o intervenție telefonică la Fotbal Club, în cadrul căreia a confirmat atât interesul pentru Birligea, cât și suma menționată mai sus, care l-ar face pe fotbalist cel mai scump transfer din istoria CFR-ului. 

99,99% discuția ne ajută. Dar atunci când vorbim de transferuri, prefer să vorbesc doar după ce prezentăm oficial pe site mutarea, altfel mi-e greu să discut. Pot doar să confirm că discuția s-a purtat la acest nivel și cu aceste sume. 

Se discută, noi am lansat o sumă, din punctul nostru de vedere corectă, și atât timp cât există discuții în continuare înseamnă că există și interes. Birligea ne-a ajutat foarte mult, în multe partide a fost cel mai bun de pe teren", a spus Balaj. 

CFR Cluj vrea 3 milioane la împrumut și celelalte 4 la transferul definitiv. În cazul în care Parma acceptă această variantă, mutarea are șanse mari să se facă. 

În cazul în care CFR bate palma cu Parma și primește în total 7 milioane, Birligea ar deveni cel mai scump fotbalist cedat vreodată de clubul înființat în 1907. Actualul record îi aparține lui Alvaro Pereira, care pleca în 2010 la Porto, pentru 6,5 milioane de euro.

Foto. Instagram/Daniel Bîrligea

Comentarii Facebook