Nuno Claro cere insolvența CFR Cluj, pentru a-și recupera salariile

 

Nuno Claro, fostul portar al CFR Cluj trimis la echipa de juniori, cere insolvența echipei pentru a-și putea recupera salariile restante, pe care Arpad Paszkany refuză să le achite.

 

Portarul a depus cererea la Tribunalul Comercial Cluj, joi, 28 martie. 

 

Nuno Claro trăiește o dramă la CFR Cluj, unde a ajuns din portarul numărul 1 direct la echipa de juniori. 

 

Paszkany l-a acuzat pe jucător că a fost implicat în relații cu mafia locală. ”Nuno Claro e un gunoi de om. Nu are caracter. E vinovat pentru că a fost izolat. Nu l-am marginalizat eu sau Andone, ci coechipierii. S-a încurcat cu o femeie din Cluj care are un anturaj dubios şi l-a tras şi pe el în jos. S-a împrumutat de bani pe la coechipieri, sub diverse pretexte. Dacă avocatul lui e bine intenţionat, de ce nu îl sfătuieşte să se transfere? Asta spune multe despre situaţia lui Nuno Claro”, a declarat, în octombrie 2012, Paszkany.

 

Arpad Paszkany a lansat zvonul că aş avea legătură cu interlopii! Şi nici măcar n-am avut ocazia să mă apăr, să-mi spun punctul de vedere. Ar fi reieşit de la faptul că aş fi practicat jocuri de noroc. Am fost acuzat că aş fi pierdut toţi banii la poker! Este adevărat că am jucat poker, dar am jucat doar în cantonament, cu colegii.

 

Când am luat titlul, nici măcar n-am fost chemat să primesc tricoul şi inelul de campion, deşi am fost al doilea portar al echipei! În sezonul în care Oţelul a luat titlul, eu am fost sancţionat cu 25 la sută din contract! Mi s-a imputat că echipa n-a avut performanţe, dar am fost singurul fotbalist din lot sancţionat pentru asta! Când i-am dat în judecată, în aprilie 2012, aveau restanţe faţă de mine pe ultimele patru luni! Nici măcar chiria apartamentului nu mi-au plătit-o, conform contractului, iar maşina cu care circulam, un Chevrolet, mi-a fost luată în luna septembrie 2011.

 

Nu am plecat de la Cluj pentru că, atunci când se terminase perioada de transferări, adică în septembrie 2012, mi s-a comunicat că nu este nevoie de mine. Nu se mai puteau face transferuri în Europa atunci. Nu este vorba despre faptul că aş fost ”cârtiţă” în vestiar, nu am fost eu cel care a oferit informaţii presei. Eu n-am dat niciodată din vestiar, cu atât mai mult cu cât nici nu mai am acces la antrenamentele primei echipe de la sfârşitul anului trecut”, a spus și Nuno Claro, la finele anului trecut.

 

El mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2013, iar atunci amenință că va dezvălui mafia de la echipa campioană.

 

Comentarii Facebook