Miercuri 24 Aprilie

Noi imagini cu suporterul U Cluj care l-a urecheat pe Bostina: "De ce ati jucat asa de prost?" VIDEO

 

Suporterii U Cluj s-au strans dupa meciul cu Vointa Sibiu in fata stadionului Cluj Arena, unde i-au huiduit si injurat pe jurnalisti, iar unul dintre ei l-a luat la rost pe Bostina.

 

Barbatul a patruns pana in zona in care echipele ofera interviuri la final de meci, fara a fi oprit de oamenii de ordine ai U Cluj. A avut un schimb de replici cu Gabi Bostina, caruia i-a reprosat ca echipa nu joaca fotbal, cu toate ca U Cluj a invins cu 3-1. Vezi AICI ce i-a spus.

 

Interesant este ca oamenii de ordine ai U Cluj nu au reusit sa il scoata din acea zona pe suporterul recalcitrant. Felix Grigore a spus dupa aceasta scena ca jucatorul Gabi Bostina nu a fost in niciun moment in pericol. "Situatia a fost sub control. Suporterii nu le fac rau jucatorilor", a precizat presedintele Consiliului de Administratie al U Cluj.

 

Presa a fost scoasa din stadion si panoul in fata caruia se dau interviuri a fost montat la poarta principala a Cluj Arena, dupa incidentele cu CFR Cluj, cand Cadu a fost agresat, iar reporterii au filmat in zona vestiarelor si in holul stadionului.

 

U Cluj - Vointa Sibiu 3-1 REZUMAT VIDEO - Draghici a reusit dubla

Comentarii Facebook