Niculescu s-a retras de la U Cluj: ”Singurul regret la U este acela că nu am bătut pe CFR” - VIDEO

 

Claudiu Niculescu s-a retras de la U Cluj și își încheie cariera de fotbalist. El a spus că singurul lui regret este că nu a învins rivala CFR Cluj.

 

Am luat acestă decizie, este una grea. E o zi tristă pentru mine, cea mai tristă din cariera de fotbast, dar eram conştient că va sosi si acest moment. Totuşi, nu credeam că va sosi aşa repede această zi. E greu, deoarece mereu am jucat fotbal. Sunt trist în acste moment, da viaţa merge mai depare. Vreau să le mulţumesc tuturor celora care au fost alături de mine. Mai mult ca sigur voi merge la Bihor şi mă voi concenttra pe cariera de antrenor.

 

Am luat această decizie datorită problemelor fizice, mi-a fost greu să revin. Nu vreau să păcălesc fotbalul. Nu aş fi vrut să intru pe teren să fac figuraţie. Am avut o carieră frumoasă, în care am avut parte de momente frumoase. De trei săptămâni mă gândesc la această decizie.

 

Regret că părăsesc acest club. Sper ca într-o zi să revin aici, peste 2-3 ani. Suporterii m-au rugat să revin, dar le-am spus că nu se poate. Singurul regret la U este acela că nu am bătut pe CFR.

 

Nu regret nimic din ce am făcut în cariera mea, poate că nu am jucat cu Dinamo în grupele Ligii Campionilor. Aş fi vrut să joc cu Dinamo sâmbătă seara, ar fi fost un meci frumos de retragere”, a spus Niculescu, la conferința de presă de retragere.

Comentarii Facebook