Mutu, făcut praf de un fost coechipier de la națională: ”De ce să-l chemi pe Mutu?!”


Adrian Mutu a fost desființat de unul dintre foștii săi colegi de la națională, care consideră că Pițurcă ar face o greșeală să-l cheme pe ”Briliant”.

Cristi Chivu este de părere că ”tricolorii” au mari șanse să ajungă în turneul final de la Rio, mai ales dacă vor întâlni Grecia la baraj.

"Am reuşit să avem pe alocuri un joc spectaculos. Totuşi, până acum nu am realizat nimic, nu am făcut decât să ne câştigăm şansa de a evolua la baraj", a spus apărătorul lui Inter, potivit realitatea.net. Apoi, a detaliat:"Suntem peste turci. Noi mergem la baraj! Turcia a fost doar o umbră, exceptând ultimele meciuri. Au avut o răbufnire de orgoliu de când a venit Fatih Terim la echipă, au revenit în cărţile calificării învingând la Bucureşti, dar atât". 

"Toate formaţiile îşi joacă şansa de a ajunge la Campionatul Mondial şi cele cu nervii mai tari vor ajunge mai departe. Mi-aş dori să întâlnim Grecia la baraj, e singura accesibilă, restul sunt favorite. Nervii, motivaţia, experienţa vor face diferenţa în cele două meciuri", a mai comentat acesta.

Fundașul consideră însă că Mutu nu ar avea ce căuta la dubla de la baraj.

"Nu ştiu dacă Mutu e important la baraj, selecţionerul ştie. De ce să-l chemi pe Mutu?! Să stea pe bară?! Nu cred că Piţurcă îşi permite lucrul acesta, mai ales că mulţi oameni aşteaptă să facă orice greşeală", a spus Chivu.

Comentarii Facebook