Mitică Dragomir s-a săturat de problemele cu legea. Închide site-ul cu care a făcut vâlvă în lumea sportului


După plecarea de la conducerea LPF, Dumitru Dragomir a promis că va face numeroase dezvăluiri incendiare din lumea fotbalului românesc, astfel că și-a deschis propriul site și a început să aibă și apariții televizate.

Fostul președinte al ligii consideră că aceste dezvăluiri i-au cauzat recentele probleme cu legea, astfel că s-a hotărât să închidă siteul și să renunțe la aparițiile televizate.

"Impactul asupra cititorilor, dar și în mass-media, al site-ului oracoluldelabalcesti.ro, în cele peste treizeci de zile care au trecut de la lansare, nu a fost unul de neglijat. Am luat, totuși, decizia de a suspenda activitatea site-ului, ca și întâlnirile săptămânale cu presa pe care le organizam în fiecare marți. Publicului, deloc restrâns, care urmărea intervențiile mele scrise sau televizate, îi mulțumesc și îi transmit că această suspendare a aparițiilor mele publice va acoperi o perioadă de timp încă nedeterminată. Mă voi decide, dacă voi continua sau nu, în urma analizei reacțiilor dmneavoastră. Celor veninoși, care mi-au vrut răul în ultimele zile, le doresc și eu aceeași soartă pe care mi-au dorit-o și ei mie. Celor care au avut încredere în cinstea mea, în corectitudine și în modul în care se face justiție în România, le urez să se bucure de viață lungă, de bucurie, ei și familiile lor", scrie Dumitru Dragomir, pe site-ul oracoluldelabalcesti.ro.

Comentarii Facebook